Ambachtelijke limoncello
Famiglia!

Italiaans temperament, Achterhoekse nuchterheid

Achterhoekse Limoncello bestaat sinds Koningsdag 2021. Op deze nationale feestdag kwam Roel bij Joris proeven van zelfgemaakte limoncello en arancello. Allebei smaakten ze verrukkelijk. Roel en Joris raakten aan de praat. Gevoed door de stralende voorjaarszon waren ze er snel uit. Limoncello handgemaakt in de Achterhoek: Achterhoekse Limoncello!

De handen ineengeslagen liep de hobby van Joris vlot uit de hand. Met Italiaans temperament gingen Joris en Roel meer limoncello en arancello maken. Naar goed Italiaans gebruik hielpen hun families mee. Binnen een mum van tijd waren met Achterhoekse handen duizenden flessen Geale Goud en Oerend Oranje gebotteld en gelabeld.

Sindsdien komt uit de Achterhoek de puurste en zachtste limoncello en arancello van misschien wel heel Nederland. Mis de smaak van Geale Goud en Oerend Oranje niet. 

Joris en Roel maken zelf limoncello
Roel en Joris van Achterhoekse limoncello

 Limoncello recepten 

Drink je het puur of in de mix

Naast puur drinken, kun je limoncello prima mixen tot een overheerlijke cocktail. Denk aan een Limoncello Spritz, Limon Fizz of een Scroppino. Ook kun je je limoncello verwerken in taart, cheesecake, tiramisu en crêpes. En wist je dat je ook kunt koken met limoncello? De heerlijke citroensmaak is perfect te verwerken in een pastagerecht.

Heb jij een heerlijk recept gemaakt met onze Achterhoekse Limoncello? Deel het met ons en maak kans op een mooie prijs.

Hand in hand gemaakt: smaak en reuring

Joris en Roel zijn de makers van Achterhoekse Limoncello. Joris is de chef van de twee. Hij bewaakt de kwaliteit, hygiëne en veiligheid tijdens het maakproces. Gepassioneerd en vastberaden zorgt hij ervoor dat in elke fles onze herkenbare smaak zit. Daarbij krijgt hij hulp van Roel, die ook met liefde de handen uit de mouwen steekt en schilt. Omdat je alleen zo pas echt smaakvol reuring maakt over Geale Goud en Oerend Oranje.

Achterhoekse Limonello Joris

Joris van Londen

Smaakmaker

Achterhoekse Limonello Roel

Roel Tomassen

Reuringmaker

Bestel vandaag nog Achterhoekse Limoncello

Van Aalten tot Zutphen en van 's-Heerenberg tot Winterswijk. In heel de Achterhoek vind je ons.

Benieuwd waar we bij jou om de hoek staan? Bekijk onze verkooplocaties en zie waar je Achterhoekse Limoncello kan proeven en kopen.

Of bestel eenvoudig in onze webshop:

AchterhoeksTwee flessen achterhoekse limoncello
Wil je nieuwe limited likeuren, lekkere cocktail recepten en heerlijke acties niet missen? Meld je aan voor de nieuwsflits!