Achterhoekse Limoncello dubbel Achtergrond Geale Goud oerend Oranje mobiel
Benvenuto!
La dolce vita met limoncello uut ’t Oosten

Zeg je Achterhoekse Limoncello, dan zeg je ambachtelijke biologische limoncello. Sterk van kwaliteit, puur van smaak. Ben jij aanbidder van verfrissende likeuren? Dan zit je bij ons goed. Wij verwennen je met heerlijke, stroperig zachte limoncello en arancello. Je moet ze proeven!

Wij mixen onbespoten biologische citroenen en sinaasappels van Sicilië met boerenverstand. Benieuwd wat je dan krijgt? Maak snel kennis met Geale Goud en Oerend Oranje. Of proef de limited editions, zoals Rossige Rooie. Bestel onze likeuren met bijpassende borrelglaasjes in de webshop.

La vita è bella!

Geef een verfrissende likeur cadeau

Het leven is mooi... neem het ervan: lach, proost en geniet! Trakteer op onvergetelijke momenten. Momenten die met Achterhoekse Limoncello erbij nog net iets onvergetelijker worden. Onze limoncello en arancello zorgt voor een glimlach op de gezichten van vrienden en familie. En zeker ook op die van gasten in de horeca of het restaurant.

Geale Goud en Oerend Oranje zijn likeuren waarmee je verfrissend verrast. Schenk de mensen die je lief hebt een beetje meer levensgeluk. Puur, in een mix, maar vooral ijskoud. Welke smaak geef jij cadeau? Bestel onze likeuren met bijpassende borrelglaasjes. Ga je voor een sixpack? Dan krijg je standaard 10% korting. 

Salute op la dolce vita uut ’t Oosten!

Con amore!

Ambachtelijke limoncello en arancello 

In de Achterhoek maken we limoncello Geale Goud en arancello Oerend Oranje met onze handen en ons hart. Ambachtelijk en met liefde dus!

Zo maken wij limoncello en arancello

We krijgen de onbespoten biologische citroenen en sinaasappels ongewassen uit Italië binnen. Zo behouden de citrussen hun versheid en smaak. We wassen ze uitgebreid schoon in een verfrissend bad en schillen ze met de hand. Flinterdun, zodat we alleen het geel en oranje van de schil gebruiken. Na vermenging met pure alcohol zorgt een geheim recept met Achterhoeks bronwater voor onze unieke, herkenbare smaak: puur en stroperig zacht.  

Joris en Roel van Achterhoekse limoncello
Ambachtelijke limoncello en arancello worden gedronken tijdens een festival
Roel drinkt limoncello

Zin gekregen in smaakvolle Achterhoekse Limoncello?

Waarom je onze likeuren niet mag missen:

  • 100% ambachtelijk en met liefde gemaakt
  • Onbespoten, biologisch en duurzaam
  • Prijswinnende super frisse smaken 
2023 Oerend Oranje Zilver Medaille
2023 Geale Goud Brons Medaille

Trots op onze internationale prijzen

Zilver en brons winnaar IWSC 2023

De International Wine & Spirit Competition (IWSC) is de meest prestigieuze drankenwedstijd ter wereld. De Champions League van de likeurenwereld. Het allerhoogste niveau dus. Op de IWSC van 2023 werd onze Oerend Oranje verkozen tot beste arancello ter wereld!

Achterhoekse Limoncello kopen in de buurt

In de Achterhoek en Liemers zijn we altijd dichtbij! En soms ook buiten deze regio's.

AchterhoeksTwee flessen achterhoekse limoncello
Meld je aan voor de nieuwsflits en mis niks van Achterhoekse Limoncello