Cheesecake cocktail

Cheesecake in een cocktailglas

Cheesecake cocktail extra tip
Schenk de limoncello cheesecake in een mooi cocktail- of champagneglas en garneer met koekkruimels en citroenschil.

Limoncello Cheesecake cocktail

Zoek je een origineel dessert? Say cheese tegen de overheerlijke Limoncello Cheesecake cocktail. Ja, je leest het goed: cheesecake in een glas.

De combinatie van vanille en frisse limoncello zorgt voor een geweldige smaakexplosie in je mond. En door het toevoegen van slagroom, wordt het een verrukkelijk romige cocktail. We durven te stellen dat je na het proeven van deze limoncello cheesecake cocktail, nooit meer een normale cheesecake wil eten. Zelfs geen limoncello taart. 

Cheesecake cocktail

Limoncello Cheesecake Cocktail recept

Ingrediënten Limoncello cheesecake

 • 40 ml limoncello Geale Goud
 • 22,5 ml Licor 43
 • 22,5 ml suikerwater
 • 30 ml slagroom
 • 30 ml citroensap
 • Koekkruimels
 • Citroenschil 

Bereiding Limoncello cheesecake

 • Giet limoncello in de shaker
 • Giet Licor 43 in de shaker
 • Giet het suikerwater in de shaker
 • Giet het slagroom in de shaker
 • Pers de citroen uit in de shaker
 • Schudden 

AA Arancello Spritz,
een lust voor het oog

Ontdek de sprankelende wereld van Arancello Spritz

Zin in een friszoete zomerse cocktail van sinaasappel likeur? Maak dan de Arancello Spritz! Dit is het zusje van de ongekend populaire Limoncello Spritz. Deze spritz lijkt een beetje op de Aperol Spritz, maar is een stuk minder bitter en veel frisser.

Een klassieke Arancello Spritz wordt meestal gemaakt met Arancello, prosecco (Italiaanse mousserende wijn) en bruiswater. Dit zorgt voor een verfrissende en bruisende drank met een mooie balans tussen zoet en bitter, waardoor het een populaire keuze is tijdens warme dagen. 

Het maken van een Arancello Spritz kan eigenlijk altijd, want het is een redelijk eenvoudig cocktailrecept om te maken. Je hebt er bovendien maar een paar ingrediënten voor nodig. Dit maakt de Arancello Spritz een aantrekkelijke cocktail om te maken voor thuis en voor feestjes.

Bovendien ziet de Arancello Spritz er ook nog eens spectaculair uit! De sprankelende en lichte oranje kleur van de Arancello Spritz, vaak gegarneerd met een schijfje sinaasappel, maakt deze cocktail tot een lust voor het oog. Arancello Spritz ziet er dus niet alleen verfrissend uit, maar is ook heel makkelijk om te maken. 

Cocktail recepten voor limoncello, arancello en bloedarancello

AA Meer cocktail recepten

Smaakt de Arancello Spritz naar meer? Geen probleem, want deze website zit barstensvol lekkere cocktail recepten. Hieronder vind je linkjes naar onze andere cocktail recepten pagina's. 

Alle Limoncello recepten

Met limoncello kun je alle kanten op en dat bewijzen de hoeveelheid cocktail recepten! Klik hier om direct naar een overzicht van alle limoncello cocktail recepten te gaan.

Arancello cocktail recepten

Smaakt jouw Arancello naar meer? Niet vreemd, want met deze sinaasappellikeur maak je lekkere en verrassende cocktail recepten. Op deze pagina hebben we de beste Arancello cocktail recpten voor je verzameld. 

Bloedarancello cocktail recepten

Bloedsinaasappel cocktails zijn bloedmooi! En natuurlijk super lekker. Wil je genieten van zo'n lekker drankje? Kijk hier voor alle Bloedarancello cocktail recepten.

AA Wist je dat...

Je met elke mousserende wijn Arancello Spritz kan maken?
Champagne en cava zijn ook geschikt. Maar zeg dit niet tegen Italianen, hè?!

Bestel vandaag nog Achterhoekse Limoncello

Van Aalten tot Zutphen en van 's-Heerenberg tot Winterswijk. In heel de Achterhoek vind je ons.

Benieuwd waar we bij jou om de hoek staan? Bekijk onze verkooplocaties en zie waar je Achterhoekse Limoncello kan proeven en kopen.

Of bestel eenvoudig in onze webshop: