Limonsecco
cocktail

Laat je smaakpapillen dansen

Limonsecco extra tip
De basis van Limonsecco is limoncello en prosecco, maar variëren kan zeker. Voeg verse kruiden, bessen of ander fruit toe om je eigen unieke draai te geven aan deze sprankelende cocktail.

Video Limonsecco recept

Zin in een sparkling limoncello cocktail? Maak dan zeker de Limonsecco eens! Deze cocktail lijkt op de limoncello tonic en maak je met limoncello en prosecco. Door de prosecco smaakt deze cocktail frisser dan de bittere variant met tonic.

Limonsecco cocktail achterhoekse limoncello

Recept Limonsecco

Ingrediënten Limonsecco

  • 40 ml limoncello Geale Goud
  • 120 ml prosecco
  • IJsklonjes
  • Schijfje citroen
  • Blaadje munt

Bereiding Limonsecco

  • Doe ijsklontjes in een champagneglas
  • Schenk de limoncello en prosecco tot net onder de rand erbij
  • Garneer met munt en een schijfje citroen

Geniet van de
Limonsecco cocktail

Verfrissende mix van limoncello en prosecco in één glas

Laat je smaakpapillen dansen met Limonsecco: een cocktail die de zomer viert in elke slok! Limonsecco is ontstaan door de bruisende combinatie van prosecco te combineren met de levendige citruskick van limoncello. Samen in één glas ontstaat de heerlijk verfrissende Limonsecco cocktail.

Waarom is Limonsecco zo lekker? Heel simpel! In deze cocktail proef je de harmonieuze samenkomst van de lichte, mousserende prosecco met de zoete, citroensmaak van limoncello. Deze frisse mix maakt Limonsecco onweerstaanbaar.

Je kunt gerust zeggen dat Limonsecco geen drankje is, maar een gemoedstoestand. Deze cocktail past altijd. Of je nu ontspant op een zonnig strand óf een feestje viert met vrienden. Hét moment om Limonsecco te drinken? Bij zonsondergang wanneer je proost op het goede leven. Maar gewoon aan de keukentafel mag ook.

Het beste van alles? Limonsecco maak je heel eenvoudig. Mix prosecco en limoncello in gelijke delen over ijs, voeg een schijfje citroen toe en laat je smaakpapillen feestvieren.

Cocktail recepten voor limoncello, arancello en bloedarancello

Meer cocktailrecepten

Smaakt de Limonsecco naar meer? Geen probleem, Achterhoekse Limoncello zit barstensvol lekkere cocktailrecepten. Klik op links hieronder en ontdek nog veel meer recepten voor cocktails.  

Bestel vandaag nog Achterhoekse Limoncello

Van Aalten tot Zutphen en van 's-Heerenberg tot Winterswijk. In heel de Achterhoek vind je ons.

Benieuwd waar we bij jou om de hoek staan? Bekijk onze verkooplocaties en zie waar je Achterhoekse Limoncello kan proeven en kopen.

Of bestel eenvoudig in onze webshop: