Arancello
Tonic

Lichte en levendige cocktail

Arancello Tonic extra tip
Maak je Arancello Tonic visueel aantrekkelijker en voeg een takje rozemarijn toe. Dat ziet er mooi uit en maakt deze arancello cocktail nog net wat smakelijker!

Video Arancello Tonic recept

Je krijgt een kick van deze verrukkelijke Arancello Tonic cocktail! Ervaar de verrassende mix van de zoete, citrustonen van arancello met de verfrissende bitters en bruisende sensatie van tonic. Dit is een lichte en levendige cocktail die de zon in je glas brengt.

Arancello tonic cocktail achterhoekse limoncello

Recept Arancello Tonic

Ingrediënten
Arancello Tonic

  • 50 ml arancello Oerend Oranje
  • 150 ml tonic
  • IJsblokjes
  • Schijfjes sinaasappel
  • Blaadjes munt

Bereiding Arancello Tonic

  • Snijd 2 schijfjes sinaasappel
  • Doe de schijfjes met munt in een Copa glas en stamp ze
  • Schenk de arancello erbij en voeg de ijsklontjes toe
  • Schenk de tonic erbij en roer even door met een lepel of roerstaafje
  • Garneer met munt en een schijfje sinaasappel

Arancello Tonic cocktail

Unieke sinaasappelsmaak in de mix

Het bijzondere van de Arancello Tonic cocktail is de combi van de zoete, citrusachtige smaak van arancello met de verfrissende en bruisende tonen van tonic. De harmonieuze fusie van deze twee ingrediënten zorgt voor een licht en levendig drankje met een perfecte balans tussen zoetigheid en bitterheid.

Anders dan de limoncello tonic voegt arancello een unieke sinaasappelsmaak toe aan deze tonic cocktail. De tonic zorgt voor een subtiele bitterheid en sprankeling. Samen creëren ze een dorstlessende cocktail die perfect smaakt als lichte aperitief.

Voor een nog betere ervaring wordt deze cocktail vaak geserveerd met ijs en een garnering van een schijfje sinaasappel of een takje rozemarijn. Door het takje rozemarijn ziet de Arancello Tonic er aantrekkelijker uit en smaakt die nog net iets lekkerder. 

Wist je dat veel families in Italië hun unieke eigen recept hebben voor Arancello? Recepten die vaak generatie op generatie zijn doorgegeven. Hierdoor varieert de smaak en het karakter van arancello. Elke zelfgemaakte batch krijgt een speciale en persoonlijke touch. Dat maakt arancello meer dan een drankje. Het is een Italiaanse culinaire traditie en erfgoed.

Cocktail recepten voor limoncello, arancello en bloedarancello

Meer cocktailrecepten

Smaakt de Arancello Tonic cocktail naar meer? Geen probleem, Achterhoekse Limoncello zit barstensvol lekkere cocktailrecepten. Klik op de links en ontdek nog veel meer recepten voor cocktails:

Bestel vandaag nog Achterhoekse Limoncello

Van Aalten tot Zutphen en van 's-Heerenberg tot Winterswijk. In heel de Achterhoek vind je ons.

Benieuwd waar we bij jou om de hoek staan? Bekijk onze verkooplocaties en zie waar je Achterhoekse Limoncello kan proeven en kopen.

Of bestel eenvoudig in onze webshop: