Arancello
Spritz

Sinaasappelzoete verfrissing

Arancello Spritz extra tip
Upgrade je Arancello Spritz ervaring met een vleugje frisheid! Voeg verse muntblaadjes toe voor een verkwikkende twist en een extra dimensie aan de zoetheid.

Video Arancello Spritz recept

De Arancello Spritz is een bruisende cocktail met een perfecte balans tussen zoet en bitter. Niet voor niets een populair zomerdrankje. Vergeet niet blokjes ijs en een schijfje sinaasappel. Daar wordt deze cocktail nóg lekkerder van!

Arancello Spritz cocktail achterhoekse limoncello

Recept Arancello Spritz

Ingrediënten Arancello Spritz

  • 60 ml arancello Oerend Oranje
  • 90 ml prosecco
  • 30 ml bruiswater
  • IJsblokjes
  • Schijfje sinaasappel
  • Eventueel blaadje munt

Bereiding Arancello Spritz

  • Doe ijs in een groot glas
  • Schenk de arancello, prosecco en bruiswater tot net onder de rand erbij
  • Roer even door met een lepel of roerstaafje
  • Garneer met munt en een schijfje sinaasappel

Arancello Spritz,
lust voor het oog

Ontdek de sprankelende wereld van Arancello Spritz

Zin in een friszoete zomerse cocktail van sinaasappellikeur? Maak de Arancello Spritz! Dit is het zusje van de ongekend populaire Limoncello Spritz. Deze spritz lijkt een beetje op de Aperol Spritz, maar is een stuk minder bitter en veel frisser.

Een klassieke Arancello Spritz wordt meestal gemaakt met Arancello, prosecco (Italiaanse mousserende wijn) en bruiswater. Deze combi zorgt voor een verfrissende en bruisende drank met een mooie balans tussen zoet en bitter. Daardoor is de Arancello Spritz een populaire keuze op warme dagen. 

Arancello Spritz maken kan altijd, want het is best een eenvoudig cocktailrecept. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. Dat maakt de Arancello Spritz een aantrekkelijke cocktail om te maken. Bijvoorbeeld als je thuis een feestje geeft.

De Arancello Spritz ziet er ook nog eens spectaculair uit! De sprankelende en lichte oranje kleur van de Arancello Spritz maakt deze cocktail tot een lust voor het oog. Deze cocktail wordt vaak gegarneerd met een schijfje sinaasappel en een blaadje munt.

Cocktail recepten voor limoncello, arancello en bloedarancello

Meer cocktailrecepten

Smaakt de Arancello Spritz cocktail naar meer? Geen probleem, Achterhoekse Limoncello zit barstensvol lekkere cocktailrecepten. Klik op de links en ontdek nog veel meer recepten voor cocktails:

Bloedarancello cocktailrecepten

Bloedsinaasappel cocktails zijn bloedmooi en super lekker! Wil je genieten van zo'n drankje?

Bekijk alle bloedarancello cocktailrecepten

Bestel vandaag nog Achterhoekse Limoncello

Van Aalten tot Zutphen en van 's-Heerenberg tot Winterswijk. In heel de Achterhoek vind je ons.

Benieuwd waar we bij jou om de hoek staan? Bekijk onze verkooplocaties en zie waar je Achterhoekse Limoncello kan proeven en kopen.

Of bestel eenvoudig in onze webshop: