Reels

Broer Mark laat je smullen op Instagram

4 februari 2024

Mark laat je smullen met foto en video

Dat Achterhoekse Limoncello met opa Keup van Joris en vader Rob van Roel een echt familiebedrijf is, is bekend. Samen maken en bezorgen de vier ambachtelijke limoncello. Maar wist je dat nog meer familieleden hun steentje bijdragen? De broer van Roel, Mark, is niet alleen HR-manager bij een gemeente. Hij neemt ook de foto- en videografie van Achterhoekse Limoncello voor zijn rekening. 

Achterhoekse Limoncello in beeld

“Ja”, lacht Mark, “ook ik ben aangestoken door de Achterhoekse Limoncello-koorts en draag mijn steentje bij. Toen het limoncello maken door mijn broer Roel en Joris lekker liep, opperde ik eens dat ze meer moesten met foto’s en video’s. In corona-tijd had ik mijn oude hobby fotografie weer opgepakt. Ik maakte wat productfoto’s en een paar Instagram Reels en die waren wel succesvol.”

Een samenwerking was geboren. “Ik vind het erg leuk om zo creatief met de familie bezig te zijn”, zegt Mark. Vanwege de liefde woont hij nu in Amsterdam, maar voor de Achterhoekse Limoncello keert hij geregeld terug in zijn geboortestreek. “Super leuk, toch. Ook al groeit het bedrijf, het blijft een soort van klein en zijn charme behouden. Het Achterhoekse gevoel en noaberschap staan echt centraal. Ik vind het knap wat Roel en Joris doen: ze hadden dit nooit van tevoren zo bedacht, maar het past helemaal in de tijdgeest van nu: lokaal, benaderbaar en betrokken.” 

Limoncello en arancello cocktails 

Op YouTube staan korte video’s gemaakt door Mark met uitleg hoe je een overheerlijke cocktail maakt van limoncello en arancello. “Mensen kennen limoncello en arancello meestal van shotjes, maar je kunt met deze likeuren natuurlijk veel meer lekkers doen”, vertelt Mark. “We hebben cocktailrecepten met limoncello en arancello gemaakt en stap voor stap gefilmd, zodat mensen het ook eenvoudig thuis zelf kunnen maken. We gaan zeker nog meer nieuwe cocktailrecepten toevoegen aan de cocktailpagina van de website. Bijvoorbeeld met de nieuwe limited edition smaak, maar daar mag ik van Roel nog niks over zeggen.” 

Cocktails maken bij partners

Achterhoekse Limoncello werkt volop samen met een regionale partners. Mark: “We zijn bij een aantal partners langs geweest, zoals FortVier in Arnhem en Villa Ruimzicht in Doetinchem. Daar werken mensen die precies weten hoe je hipste cocktails maakt van Achterhoekse Limoncello. Dat levert natuurlijk geweldige beelden op. De Instagram Reels maak ik samen met Roel. We maken een kort script en gaan samen naar de partner. Terwijl ik dan de video maak, heeft Roel mooi de tijd om met de partner bij te praten.” 

Heeft Mark nog tips voor Roel en Joris? “Zeker! Ik geef ze altijd instructies mee als ze ergens heen gaan waar ik niet ben voor het maken van foto’s en video’s. Ik denk dat ze nog meer video kunnen inzetten, zoals beelden van achter de schermen en nog meer partners in beeld brengen.” En wat kunnen we van de samenwerking verwachten? “Er komt dus nog een nieuwe smaak aan. Ook daarvoor ga ik foto’s en video’s maken voor op de website, webshop en de socialmediakanalen.”

Mis niks van Achterhoekse Limoncello

Helaas houdt Mark zijn lippen goed op elkaar en verklapt niet wat de nieuwe smaak wordt. Rest niks anders dan de socials en de site van Achterhoekse Limoncello goed in de gaten te houden. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Check Marks' favoriete limoncello Reels

Release limited edition Rossige Rooie

Arancello Sour met Elmar van FortVier

Achterhoekse Limoncello gaat los in Oostenrijk

Meer weten?

Neem gerust contact op. Mail naar info@achterhoekselimoncello.nl of bel Joris op 06 53 90 09 85.

Mark maakt mooie foto's voor achterhoekse limoncelloRoel genietend van Arancello Spritz vastgelegd door broer Mark.

AchterhoeksTwee flessen achterhoekse limoncello
Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niks van Achterhoekse Limoncello