Squadra

Sappige blogs uit onze keuken

Joris smasht raak met Achterhoekse Limoncello

10 januari 2022

Even voor zijn tennisracket op pad. Meer ging Joris van Londen niet doen. Nooit gedacht dus dat die ene middag vroeg in het voorjaar van 2021 zijn leven zou omgooien. Benieuwd hoe hij via een tennisracket bespannen uitgroeide tot smaakmaker van Achterhoekse Limoncello?

Voor opa Keup geen geraniums maar limoncello

22 januari 2022

Leeftijd is maar een getal. Dat bewijst Keup Derksen. De opa van Joris van Londen dartelt fluitend door de productiehal van Achterhoekse Limoncello. Schillen, roeren, bottelen, etiketteren, föhnen, stickeren en inpakken: opa beheerst het limoncello maken tot in detail!

Marketing zonder fratsen door reuringmaker Roel

28 januari 2022

In coronatijd de communicatie doen voor de GGD is geen half werk. Toch kende Roel Tomassen geen twijfel toen hij Joris van Londen op Koningsdag 2021 in de zon zag chillen met schillen. Achterhoekse Limoncello, dat wordt de nieuwe hippe likeur! Maar hoe dan?  

Rob bezorgt limoncello dwars door de Achterhoek

31 maart 2022

Achterhoekse Limoncello geeft je meer dan alleen een heerlijke smaak. Je krijgt ook service en snelheid als je onze limoncello en arancello koopt. Daarvoor zorgt Rob, de vader van Roel. Rob bezorgt met een glimlach dwars door de hele regio. Van Winterswijk tot aan...

Achterhoekse_Limonello_Beeld_15
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van Achterhoekse Limoncello