Esclusivo

Exclusieve kijkjes in onze keuken

Mark laat je smullen met foto en video

Broer Mark laat je smullen op Instagram

4 februari 2024

Wist je dat naast opa Keup en pa Rob nog meer familieleden hun steentje bijdragen aan Achterhoekse Limoncello? De broer van Roel, Mark, is niet alleen HR-manager bij een gemeente; hij neemt ook de foto- en videografie van Achterhoekse Limoncello voor zijn rekening. Bekijk wat voor gaafs dat oplevert!

Opa bij de limoncello vul en dopmachine

25.000 flessen gebotteld in 2 jaar

20 december 2023

Mijlpaal voor Achterhoekse Limoncello: in krap 2 jaar hebben wij al meer dan 25.000 flessen Achterhoekse Limoncello ambachtelijk gebotteld! Dat zijn 10 batches Gaele Goud, 4 batches Oerend Oranje en 1 batch Rossige Rooie. Die laatste is een limited edition likeur waarvan de bijna 1500 flessen rap uitverkocht waren. 

Team Achterhoekse Limoncello geniet op Sicilië

Citroenen Achterhoekse Limoncello gespot op Sicilië

1 juni 2023

Neem twee vrienden die in 2021 spontaan bedachten limoncello te maken. Plus een vader en opa die een helpende hand bieden. Dan heb je de juiste ingrediënten van de unieke Achterhoekse Limoncello. Als bekroning op de samenwerking maakten de vier mannen na twee jaar een unieke teamtrip naar Sicilië!

Oerend Oranje arancello bij kasteel 's Heerenberg

Oerend Oranje beste arancello van de wereld

4 mei 2023

De ambachtelijke arancello van Achterhoekse Limoncello is uitgeroepen tot de allerbeste sinaasappellikeur tijdens de grootste drankenwedstrijd ter wereld: de International Wine & Spirit Competition (IWSC). De jury smult van Oerend Oranje. Hun oordeel zien? Bekijk het lovende rapport en onze reacties.

AchterhoeksTwee flessen achterhoekse limoncello
De nieuwste limited likeuren, lekkerste cocktail recepten en heerlijkste acties niet missen? Meld je aan voor de nieuwsflits!